Kornel_c_The Fresh Light_024.jpg
 
 

Kornél is vanalles: je huis, de plek waar je werkt en waar je cultuur ontdekt. Kornél brengt mensen samen: thuiswerkers, kunstenaars, ontwerpers, buurtbewoners en zij die gewoon zin hebben in een goeie koffie. Kornél is toegankelijk voor iedereen. Kornél is van ons allemaal..

Foto's: Jokko

 

KOFFIEBAR


Goeie koffie, dat is de basis van onze KOFFIEBAR. En daar hoort taart bij, of toch minstens een koekske. Maar dat is niet genoeg toch? Daarom hebben we ook ontbijt en lunch, op alle weekdagen. En op zondag brunchen we, best even reserveren op voorhand! Toch zin in iets sterkers? We hebben ook bier en wijn, omdat koffie niet op elke vraag het juiste antwoord is.

 

 

Bel ons

(+32) 3 501 59 22 

MAIL

ellen@kornel.be

adres

Sint Lambertusstraat 1
2600 Berchem
 

Openingsuren

Ma- Vr 8.30u-17.00u
Zo 11.00u- 17.00u
Za  gesloten

Atelier


Het ATELIER is een flexibele plek die je kan invullen zoals je zelf wil, dat kan ook wanneer Kornél gesloten is. Wil je een workshop organiseren, een vergadering, een pop-up openhouden, een repetitie houden, een tentoonstelling, een lezing of gewoon een feestje, het kan allemaal. Onze KOFFIEBAR zorgt voor eten en drinken. Mail ons voor meer info en prijzen. Het atelier huur je al vanaf 50 euro!